Bli god på betting

Vi står på dørstokken til sommeren 2016, og atter et nytt europamesterskap i fotball er i gang. Mens dette store arrangementet pågår, er du kanskje interessert i å vite mer om hvordan du deltar i Odds-EM 2016?

fotball-EM

For å bli en god bettingspiller er det viktig at du følger med i det som skjer og søker gode råd hos ekspertene, som gjerne sitter med mange kunnskapsrike erfaringer. Ekspertene kan selvfølgelig også ta feil, men det betyr ikke at de ikke er verdt å lytte til. Og jo mer kunnskap og jo flere uttalelser du får med deg, desto bedre vil du bli til å tippe de riktige resultatene. Ved å følge fotball-EM hele veien har du derfor en gyllen mulighet til å øve på bettingkunnskapene dine mens du følger med på denne enorme sportsbegivenheten!

«I år samarbeider TV 2 og NRK om å vise Fotball-EM på norske TV-skjermer. De to kanalene har delt broderlig mellom seg, begge semifinalene går på TV 2, mens NRK viser finalen som spilles 10 juli.»

Både for deg som er nykommer eller deg som er erfaren spiller, finnes det mange gode råd og tips på nett underveis i EM. Det er relativt enkelt å finne nettsider der du kan få ekspertenes gode råd og følge kommentarsidene i sanntid etterhvert som EM-kampene spilles. Dermed er det også enkelt å følge de 24 forskjellige nasjonene som deltar i EM i år. Du kan sette innsatsene dine både pre-match og live, og du kan bette på en hel rekke forskjellige hendelser og resultater underveis i EM. På den måten vil du lære av erfaring, og kanskje du er heldig akkurat i år? Hvis ikke har du mange flere erfaringer å spille på neste år!

Ha en gledelig EM-fest i Frankrike 2016!