Velg en trygg side

Det å spille på nett blir stadig mer stuerent og ikke minst populært. Det finnes en jungel av sider der ute og de har alle sine positive og negative sider.

Når du skal velge en side å spille på er det lurt å velge en side som ikke bare tar hensyn til sikkerheten til din lommebok, men også din mentale helse. Det å gamble kan være forførende så det er viktig å være bevisst på hvem som fremmer ansvarsfullt spill. En av de som fokuserer på dette er Betsson.

Om du føler du trenger en pause fra å gamble, står vi klare til å hjelpe deg inn i en nedkjølingsperiode. Du får selv velge hvor lenge du ønsker denne perioden skal vare, opptil maks 6 måneder. Om det er mer alvorlig og du tror du har et problem, må du gjerne ta kontakt med kundeservice for tips og råd om hvor du kan henvende deg for profesjonell hjelp.

Ta en selvtest

Betsson samarbeider med Global Gambling Guidance Group(G4) som sertifiserer spilleportaler på internett nettopp av denne anledning. Sammen hjelper de spillerne å sette egne grenser, sette opp budsjetter og begrensninger. Du kan blant annet ta en selvtest på siden, for å se om du spiller for mye. De tilbyr også et gratis selvhjelpsprogram for de som vi ha full kontroll over sin spilling.

Nedkjølingsperiode?

For noen kan det være aktuelt å gå inn i en nedkjølingsperiode, og Betsson er klare til å bistå de som trenger dette. Det vil si at de gir deg mulighet til å fryse kontoen din over en viss periode, opp til 6 mnd. De gir deg også den informasjonen du skulle trenge om du er redd for at du har et spilleproblem. Det står også kontaktinformasjon til dette på Betsson sine sider.

Når du skal velge en side bør du velge en side som har fokus på ansvarsfull spilling, slik som Betsson har.